WE MOOV 
EEN INNOVATIEF ONTWIKKELPROJECT MET MAATSCHAPPELIJKE IMPACT

Wij zien dat het stedelijk gebied sterk wijzigt. Wij zien daarbij ook dat technologie nieuwe mogelijkheden kan creëren en zijn een zoektocht gestart naar nieuwe toepassingen om leefbaarheid te verbeteren. Onze missie hebben we als volgt inhoud gegeven: door het plaatsen van tijdelijke sportboxen inwoners, bedrijven en bezoekers van de stad te verbinden. Zo willen we sport en spel in teams eenvoudig en toegankelijk maken. Samen sporten wordt een beleving door het bieden van een prettige, veilige ruimte met technische toepassingen (beeld, geluid en internet) waarin een wedstrijdelement verwerkt zit.

"Door het plaatsen van tijdelijke sportboxen willen we inwoners, bedrijven en bezoekers van de stad verbinden."

WAT?
We zijn een ontwikkelproject gestart dat is opgebouwd uit twee pijlers, namelijk:

APP
Door de combinatie van bestaande en door te ontwikkelen toepassingen verbinden we en creëren we een nieuw platform. Voor deze nieuwe community wordt het eenvoudig en laagdrempelig om in teamverband te sporten!

BOX
Circulariteit, autarkie en toekomstgericht denken staan hierbij centraal. Wij willen hierdoor afwijken van de huidige standaard. Door een demontabele box te maken wordt er ingespeeld op de huige vraag van sport en het aanbod van grond.

WAAR?
Startpunt is metropool Eindhoven; een sterk groeiende stad en regio met inwoners en bedrijven die kunnen ontwikkelen en vernieuwen. Deze innovatieve stad beschikt over genoeg zogenoemde ‘waitlands’ (stukken grond die wachten op hun bebouwing) waarop een tijdelijke sportvoorziening gerealiseerd kan worden.

WIE?
Initiatiefnemers zijn twee inwoners van Eindhoven, die vanuit hun vak, ambitie en interesse dit project ontwikkelen. Caroline Weebers uit haar jarenlange ervaring in de vastgoed branche en Hanneke van Gorp onder andere vanuit haar interesse in de sport. Samen delen zij de ambitie om de inwoners, bezoekers en bedrijven van de stad samen te brengen en een mooi, nieuw platform te creëren. 

Deel jij de ambitie om dit project een begrip te maken in de stad? Doe mee, denk mee en bouw mee aan dit mooie project!

© We Moov