MEET THE TEAM

CAROLINE WEEBERS-VRENKEN

Owner

We Moov is mede bedacht en opgezet door Caroline Weebrs-Vrencken. Caroline houdt de algehele regie over het project, van een afstandje. Door haar werk in de vastgoed heeft ze affiniteit met stedelijke ontwikkeling. Bovendien is Caroline altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en concepten. 

HANNEKE VAN GORP

Project leader

Als mede-oprichtster en projectmanager van We Moov is Hanneke van Gorp vanaf het begin betrokken bij het project. Naast haar werk bij We Moov, werkt ze bij Weebers vastgoed advocaten en studeert ze deeltijd bedrijfskunde aan de Avans. In haar vrije tijd is Hanneke vaak te vinden in de sportschool of op haar paard.

MARTINE VAN DER PLOEG

Designer

Martine van der Ploeg is bij het We Moov team betrokken geraakt door haar studie Bouwkunde aan de TU/e. Ze houdt zich bezig met het conceptuele ontwerp van de We Moov sportbox en managet samen met Hanneke de hele commerciële kant van het project. Naast studeren en werken, is Martine graag creatief bezig of tourt ze rond op haar motor.

BART VAN SANTEN

Designer

Met zijn interesse in architectuur en zijn studie Bouwkunde aan de TU/e is Bart van Santen een toegewijd lid van het We Moov team. Hij werkt aan zowel het conceptuele als het technische ontwerp van de We Moov sportbox. Als Bart niet werkt of studeert, dan speelt hij gitaar of rijdt hij een rondje op zijn wielrenfiets.

© We Moov